• WIJ bewegen in balans

Stichting WIJ uitgave Schrijfwijzer

Bij WIJ vinden we het belangrijk dat iedereen in Breda mee kan doen. Ook als je bijvoorbeeld niet zo goed kunt lezen en schrijven. Of als je niet zo goed bent met technische apparaten, telefoons of computers. We willen graag dat iedereen de informatie kan vinden die zij of hij nodig heeft. Dat je bijvoorbeeld op een makkelijke manier formulieren kunt aanvragen. Maar ook dat je je eigen bankzaken kunt blijven doen. 


We zien in de stad dat daar nog verbetering mogelijk is. Niet alles werkt al eenvoudig. Voor veel mensen zijn dingen nog té ingewikkeld gemaakt. En samen kunnen we daar iets aan veranderen!


Daarom hebben we samen met een aantal collega's de Schrijfwijzer gemaakt. Daarin wordt uitgelegd hoe je je boodschap zo eenvoudig mogelijk brengt. En je zult zien dat je veel minder tekst nodig hebt om te vertellen wat je wilt.


Ook de opmaak speelt een belangrijke rol. Bijvoorbeeld het lettertype dat je gebruikt. En het kleurgebruik. Lees de Schrijfwijzer, gebruik er 10 tips uit en wij zijn tevreden!

Klik op de link voor de brochure Schrijfwijzer

E-mail

wij@begintbijjou.nl

 

 

Bellen

(076) 525 15 00

 

maandag tot vrijdag
van 9.00 – 17.00 uur