• WIJ SamenVitaal Breda

Gezocht, een vrijwillige chef redactie!

En dat in een organisatie waar we niet met managers of bazen werken, maar waar we allemaal gelijk zijn aan elkaar. Waarbij iedereen van waarde is en bijdraagt wat er mogelijk is. Ben jij de verbinder die goed met andere vrijwilligers kan samenwerken? Die ze kan stimuleren om erop uit te gaan? Dan ben jij onze man of vrouw!

 

Je komt in een leuke groep mensen in een omgeving waar het altijd gezellig is.
Waar alles wat je doet waardevol is. We kennen geen vrijwilligersvergoeding maar we hebben regelmatig een gezellige borrel of een lekker etentje.
We willen onze web redactie nieuw leven in blazen. Met de werving van nieuwe vrijwilligers die nieuwtjes gaan ophalen binnen en buiten onze eigen organisatie. Want daar is heel veel te doen.
Die durven te interviewen en daar leuke content van maken voor zowel website als Social media en deze ook te plaatsen. Eventueel met scholing als dat nodig is en als je het leuk vind.

 

Uiteraard is daar iemand voor nodig die voorwaarde scheppend kan werken. Zodat de redacteuren alle ruimte krijgen om in hun rol te groeien en te kijken waar ze goed in zijn.
Die samen met ons kijkt waar kansen en mogelijkheden liggen. Ben jij dat? Bel dan meteen naar 076 525 15 00 en vraag naar Wilma Schutten of mail naar wilmaschutten@zorgvoorelkaarbreda.nl

 

E-mail

wij@begintbijjou.nl

 

 

Bellen

(076) 525 15 00

 

maandag tot vrijdag
van 9.00 – 17.00 uur