• WIJ bewegen in balans

De zomeravondconcerten weer terug! Zes dinsdagavonden van 20.00 tot 22.30 uur in ’t Houwke. Iedere avond een andere band. Bij lekker weer vindt het buiten in de tuin plaats.

Kom jij ook?

Programma

Dinsdagavond 4 juni 2024

All Time Music Band is een vereniging waarvan de kern al bijna 50 jaar muziek maakt. De zang wordt mede verzorgd door Frank van Grinsven, beter bekend als Frank4You. Het orkest staat onder bezielende begeleiding van Adri Goossens. Het repertoire bestaat uit muziek van de 20e eeuw, van dixieland, bigband tot pop/rock uit de 70-er jaren…...Born to be Wild !.

Dinsdagavond 11 juni 2024

Met Flamencura wordt je uitgenodigd voor een boeiende reis door Andalusië. In een spetterende flamenco-show met een flink portie Spaans temperament. Zangeres Conchita zingt samen met Estrella onder begeleiding van Flamenco gitarist Mario en Albert.

Dinsdagavond 18 juni 2024

De Orange town jazzband is in 2010 begonnen als een band met 7 enthousiaste muzikanten. Plezier staat voorop maar de band streeft er ook naar het oude stijl Jazz-repertoire serieus uit te voeren.

Dinsdagavond 25 juni 2024

The Old Fashion Band speelt en zingt de softswing and sweet music die ontstond tussen 1925 en 1950 om op te dansen en mee te swingen. De bezetting bestaat uit een 7- tal instrumentalisten en 2 zangeressen. “It Don’t Mean a Thing, If it Ain’t Got That Swing”

Dinsdagavond 2 juli 2024

DD and The TubeScreamers: vijf mannen in een Rock-‘n-Rollband. We spelen vijftiger- en zestigerjarenmuziek met ook hedendaagse nummers in de stijl van die vroegere jaren. Inpluggen en spelen. Geen poespas. We staan graag op het podium om dansliefhebbers een beweeglijke ervaring te geven.

Dinsdagavond 9 juli 2024

Peter Hübner en Danny Everett gaan het laatste
zomeravondconcert van het seizoen verzorgen.
Een gezellige dansavond met heerlijke
Indonesische snacks

Download de programmabrochure (met photo's).

E-mail

wij@begintbijjou.nl

 

 

Bellen

(076) 525 15 00

 

maandag tot vrijdag
van 9.00 – 17.00 uur