• WIJ SamenVitaal Breda

Praatgroep van Princenhof

Deelnemers vertellen:

 

Ries: De deelnemers komen uit alle kanten van Breda. Ik heb geen enkele moeite om me te uiten en ik wist niet dat sommige mensen daar wel problemen mee hebben. Soms wordt iets uitgesproken wat nooit eerder is gedaan. De deelnemers in de groep luisteren begripvol en zonder vooroordeel.

 

Adembenemend! De groep is geen gezelligheidsclubje, er wordt gepraat over maatschappelijke en persoonlijke onderwerpen in een ongedwongen sfeer. Praten en luisteren met respect elkaar.

 

Anne-Miek: Ik dacht dat deelnemen aan een praatgroepje is niets voor was. Maar toch heb ik dit gedaan. Tot mijn grote verbazing kon ik samen met andere mensen gewoon zeggen wat ik wilde. Iedereen mocht zijn mening geven. Geen oordeel, geen onderbrekingen. Heerlijk. Zelf kreeg ik de kans om mijn verdriet te uiten. 

 

Op dit moment is dit het beste is wat mij tot nu toe overkomen is. Het is een groep van lieve, aardige, ook wel wijze mensen die je in je waarde laten en die ik ontzettend mis als er eens een sessie uitvalt.

 

Ik zou het iedereen aanraden. Vooral als je, net als ik, jezelf niet zo snel laat zien en je niet altijd de kans hebt om een goed gesprek te hebben of moeilijk over jezelf praat. Schaam je niet, houd je niet in. Wat in de groep besproken wordt blijft in de groep.

 

Marianne: Vanaf het begin ben ik betrokken bij het praatgroepje. In eerste instantie om het op te zetten en later als deelnemer. Het is bijzonder om zoveel met elkaar te kunnen delen, te luisteren en respectvol met elkaar om te gaan. De onderwerpen zijn heel verschillend. Meestal serieus, maar ook wel met een grap. 

 

Kom gewoon eens gezellig meepraten en ervaar het zelf!

E-mail

wij@begintbijjou.nl

 

 

Bellen

(076) 525 15 00

 

maandag tot vrijdag
van 9.00 – 17.00 uur