• Stichting WIJ Fit for Life - Zit Yoga

Fietsen

Ries vertelt:
Als je 65+er bent, breng je wat vaker een bezoekje bij een arts of specialist. Ik praat nu over mezelf, want tegen mij wordt steeds gezegd: ”blijf zoveel mogelijk bewegen!”
In het verleden is vanuit de KBO gestart met een fietsclub. In al die jaren is er veel ervaring opgedaan over mooie fietstochten tussen de 20 en 30 km. Elke maandagmiddag om 13.30 uur. starten we. Iedereen die kan fietsen kan aansluiten, ook als je geen lid bent van de KBO. 

 

Bij bijzondere plekken wordt gestopt en de nodige uitleg gegeven. De route is zo gepland, dat er halverwege een koffie/thee pauze is. Fietsen rondom Breda is vaak een verrassing, ook als je denkt dat je alles al wel gezien hebt.

 

Bij deze nodig ik iedereen uit, om eens een keertje mee te fietsen. Ik weet haast zeker dat dit dan niet bij een keer blijft. Alleen al voor de leuke contacten die hiermee ontstaan. Schroom niet en luister naar het advies om in beweging te blijven.

 

Eind maart starten we weer vanaf Princenhof op maandag om 13.30 uur met het nieuwe seizoen.
Het tempo van de groep wordt aangegeven door de minst snelle fietser. Het is dus geen wedstrijd! De groep bestaat nu uit tussen de 10 en 15 personen.
Sluit je aan en fiets gezellig mee!

E-mail

wij@begintbijjou.nl

 

 

Bellen

(076) 525 15 00

 

maandag tot vrijdag
van 9.00 – 17.00 uur