• WIJ bewegen in balans

Wat is Koffie met muziek in Boeimeer?

Bij deze maandelijkse bijeenkomsten komen wijkbewoners in Boeimeer bij elkaar. Onder het genot van een kopje koffie/thee en met mooie muziek erbij. Maar ook als je niet in Boeimeer woont, ben je ook welkom! Gezellig samen zijn staat voorop. Je doet net alsof je thuis bent. En met elkaar blijven praten onder de muziek. Dat is juist de bedoeling van deze bijeenkomsten.
Pianiste Marieke Wulffraat is de drijvende kracht. Met steun van WIJ, Nieuwe Veste en Mondiaal Centrum. Meer informatie kun je vragen via muziekinboeimeer@gmail.com. Ook als je zelf of met een groep een keer muziek wilt komen maken.

Officiële en Feestelijke Opening

Na 3 bijeenkomsten is 'Koffie met muziek in Boeimeer' een succes gebleken. Reden genoeg om op 29 september de serie maandelijkse bijeenkomsten officieel en feestelijk te openen. Met speciale 'muziekcakejes' voor alle bezoekers.
Paul de Kort, voorzitter van de Wijkraad Boeimeer, heette bezoekers welkom. Boaz Adank, locoburgemeester van Breda, sprak zijn waardering uit. Daarna, knipte Boaz een lintje door als teken van de officiële opening. Loes Krechtig van Mondiaal Centrum, gaf aan dat ze heel blij was met dit initiatief.

Muziek

Na de opening was er natuurlijk mooie muziek! Marieke Wulffraat speelde samen met haar vader Rien pianomuziek. En Rien speelde ook op accordeon met Marieke op piano.

Bob Powers is een liefhebber van 'Blues' muziek. Met zijn stem en gitaarspel liet hij bezoekers wat klassieke blues nummers horen.

Programma komende maanden

De komende bijeenkomsten zijn op vrijdag 27 oktober, 24 november, en 29 december. Van 11 – 12 uur met inloop vanaf 10.30 uur. Alle bijeenkomsten zijn bij het Mondiaal Centrum Breda, Roland Holststraat 71. Een bijdrage van 2 euro wordt gevraagd voor koffie/thee.

E-mail

wij@begintbijjou.nl

 

 

Bellen

(076) 525 15 00

 

maandag tot vrijdag
van 9.00 – 17.00 uur